-PAZAR YERİ ÇEKİLİŞLERİ-

Bodrum Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü’nce, 22.03.2018 tarihinde verilen Encümen kararında; 12.07.2012 tarih ve 28351 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Pazar Yerleri Hakkında Yönetmeliğinin 1. maddesi gereği; İlçemiz Yalıkavak Mahallesinde Salı günleri kurulan sebze, Perşembe günleri kurulan giyim, Konacık Mahallesinde Cuma günleri kurulan giyim-sebze, Ortakent Mahallesinde Cuma günleri kurulan giyim, Çarşamba günleri kurulan sebze, Bitez Mahallesinde Perşembe günleri  kurulan giyim-sebze ve üretici , Gündoğan Mahallesinde Çarşamba günleri kurulan giyim-sebze pazarlarında boş olan stantların çekilişinin 29.03.2018 Perşembe günü, saat 14:00’da Ortakent-Yahşi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılmasına karar verilmiştir.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Haluk Çalıkoğlu dedi ki:

    Bodrum Esnaf Odası olarak kura listelerine,’Bodrum Belediyesinin Encümen kararına göre,Bodrum Esnafının öncelikli olması için çaba göstermesini bekliyoruz.

    1. Mustafa Kavcar dedi ki:

      ÖNCELİK ODAMIZ ÜYELERİNDE ÇEKLİLİŞLERDE ÖNCELİK SAĞLANMAKTADIR ,BELEDİYE İLE BU KONU HAKKINDA SIKI ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ.

BİR YORUM YAZ